Waarom SHT?

 

Ben jij jong, dynamisch, sportief én ondernemend? Dan zit je vast al op de SHT. Toch niet? Twijfel dan niet langer en kom naar de school aan het Park. Daar vind je sport- en handelsonderwijs op jouw maat gesneden!

 

En dan is de prachtige groene ligging van de school niet eens de voornaamste troef. De talrijke studierichtingen bieden sowieso voor ieder wat wils. Voor de sportievelingen zijn er de sportrichtingen (aso en tso), voor de ondernemers onder ons de handels- en ICT-getinte richtingen (aso, tso en bso). Spreken verre landen en reizen je aan, overweeg dan zeker een opleiding toerisme (tso). Ga je ten slotte liever creatief aan de slag? Waag dan je kans binnen de publiciteitsafdeling (bso).

 

Keuze te over, dus, daar aan de Parklaan. En er is meer! In de 3e graad tso kan je zelf een deel van je lessenpakket invullen. Je profileren als talenspecialist via extra uren Frans, Engels, Duits en Spaans? Je economische bagage verder aanvullen met uren marketing of boekhouden? Het is allemaal mogelijk!

 

Toch even op een zijspoor beland? Een wat mindere rapportperiode achter de rug? Je tutor staat je bij met raad en daad! Een vertrouwensleerkracht die je zelf kunt kiezen bij het begin van het schooljaar, wie wil dat nu niet?!

 

Kortom, een school waar ook jij je talenten kunt ontplooien! En dat binnen een aangename, gemoedelijke sfeer in een mooie en groene setting! We houden alvast een plekje voor jou vrij ...