Middagpauze

Bij de start van het schooljaar melden je ouders waar jij zal lunchen: op school, in onze vernieuwde refter of thuis (eventueel bij familie). Wij vragen de ouders uitdrukkelijk om geen toestemming te geven om te eten op andere plaatsen dan thuis, bij familie of op school. Als groene school vragen we jou vriendelijk om een brooddoos te gebruiken en aluminiumfolie of andere verpakkingen zo veel mogelijk te vermijden.

Leren en werken op school

Op maandag, dinsdag en donderdag kan je na de lessen op school leren en werken van 15.40 uur tot 16.30 uur. Tijdens de proefwerkenperiode is er de mogelijkheid tot namiddagstudie. Daarvoor moet je je op voorhand inschrijven.
Ook voor de 1e les begint, kun je op school terecht om nog wat te werken of je leerstof te overzien.

Sportkledij

We sporten met een uniform. Je bestelt je sportkledij via clubwereld. Je sportkledij wordt op school geleverd. Alle leerlingen in niet-sportrichtingen bestellen 1 short en 1 t-shirt. Leerlingen van de sportrichtingen kopen 2 shorten, 3 t-shirts en een trui aan. Op de website kan je extra sportkledij bijbestellen.

ICT op school

Je krijgt toegang tot het elektronisch leerplatform Smartschool met je eigen webmail-account. Ook bieden we je een Microsoft Office 365-account (Word, PowerPoint, Excel) met One Drive-opslagruimte aan. Op die manier kan jij op school en thuis werken aan taken en opdrachten zonder dat je daarvoor zelf het Microsoft Office-pakket moet aankopen.

Schoolboeken bestellen via Iddink

Voor de schoolboeken werken wij samen met het Iddink-Boekenfondsservice. Na het aanmaken van een account bestel je de schoolboeken via de website van Iddink met onze schoolcode 45VZT4Q2. Je ontvangt vervolgens een mail zodat je je bestelling kan opvolgen totdat je boeken thuis worden geleverd. Leerboeken kunnen worden gehuurd, wat het boekenpakket goedkoper maakt. Bij de bestelling zie je online wat de kostprijs zal zijn.
Heb je een vraag, kijk dan op de site contact pagina van Iddink of contacteer saida.elminiti@turnhout.be.
Je hebt uiteraard de keuze om voor Iddink of een andere leverancier te kiezen. Iddink is enkel de handelaar waarmee onze school samenwerkt en die een huurformule aanbiedt.