Sportkledij 2019-2020

Geachte leerling

Je kunt voor de lessen LO & Sport al de sportkledij bestellen via de onderstaande webshop:

Je hebt de keuze tussen thuislevering of laten afleveren op school. Indien je kiest voor de levering op school, kunnen de toegekomen kledijpakketten in de maand september worden opgehaald in de sportkelder op woensdagmiddag om 12 uur. Als je kledij is toegekomen, ontvang je een bevestigingsmail.

Indien je later in het schooljaar nog kledij bestelt, kun je samen met je sportleerkracht de kledij ophalen.

Verplichte aankopen

- Voor LO (alle klassen behalve LOS of SPW): 1 T-shirt en 1 short

- Voor SPW en LOS: 3 T-shirts, 2 shorts en 1 sweater (wit voor de meisjes - blauw voor de jongens)

Alle andere aangeboden zaken (trainingsbroek, sporttas, drinkbus) zijn optioneel. Indien je meer shirts, shorts, … nodig hebt, kun je die extra bijbestellen.

Aangezien de voornaam op de shirts gedrukt wordt, is het uiteraard niet mogelijk te ruilen nadien. Indien je twijfelt over de te bestellen maat, kunnen wij op school pasmaten aanbieden. Op woensdagmiddag 12 uur tijdens de maand september kan er gepast worden in onze sportkelder. Indien je later wil bijbestellen, kan er gepast worden in overleg met de sportleerkracht.

Sportkledij van de afgelopen jaren kun je uiteraard verder afdragen.