Kom langs op 25 april en ontdek SHT op z’n best via een
 interactieve rondleiding. Onze leerlingen en leerkrachten
 gidsen je door onze veelzijdige campus. De rondleiding voor geïnteresseerde leerlingen eindigt met een workshop naar keuze en op maat. Daarnaast vind je op een infobeurs alle
 inlichtingen die je nodig hebt om bij ons een prima (door)start te maken. Onze leerkrachten staan je heel graag te woord met een drankje erbij. Je kunt je dan ook inschrijven.

Wanneer?

• Zaterdag 25 aprils 2020
  • Start 1e sessie om 10u30
  • Start 2e sessie om 13u30

Waar?

• SHT, Parklaan 52 in Turnhout

Voor wie?

Ben jij tussen 11 en 18 jaar oud en heb jij een passie voor sport en/of ondernemen? Ben je creatief en heb jij zin in unieke internationale ervaringen? Of ga jij in de 3e graad liever al 3 dagen op een werkplek aan de slag? Duaal leren heet dat!
Wij ontvangen alle gemotiveerde jongeren (van 1 t.e.m. 7) en hun ouders. Je maakt kennis met een school die erg inzet op het welbevinden en de gezondheid van haar
 leerlingen.

Meer info?

info@sportenhandelsschool.be

Toch al benieuwd naar wat onze school te bieden heeft?
Kijk snel op onze aanbod pagina, en we hopen je zeker de 12e maart verwelkomen op ons infomoment.