Schoolboeken 2019-2020

Geachte ouder

 

Voor de schoolboeken die uw zoon of dochter het volgende schooljaar nodig zal hebben, werken wij samen met Iddink Boekenfondsservice. Zij leveren de door u bestelde schoolboeken aan huis. U kan de boeken vanaf 30 juni 2019 via de website www.iddink.be bestellen. Leerboeken kunnen worden gehuurd, wat het boekenpakket goedkoper maakt. Bij de bestelling ziet u online wat de kostprijs zal zijn.

Om toegang te hebben tot de boekenlijsten op www.iddink.be, dient u de juiste code van onze school te gebruiken.

Deze code en alle informatie die u nodig heeft om boeken te kunnen bestellen, vindt u hieronder.

U bent uiteraard vrij om een andere leverancier van schoolboeken te kiezen. Iddink Boekenfondsservice is slechts een boekhandelaar waar de school mee samenwerkt en die de huurformule aanbiedt.

Indien iets niet duidelijk is, mag u ons steeds telefonisch of via e-mail (saida.elminiti@turnhout.be) contacteren.

 

Hebt u problemen bij het online bestellen, kan u ook op de school terecht. Wij helpen u graag verder van 3 t/m 7 juli van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16 uur.

 

Met vriendelijke groeten

 

Danny Gladinez

directeur

 

--- De brief van Iddink ---

 

 

Bestelinformatie

 

Beste leerling,

Welkom bij lddink! lddink verzorgt de levering van je schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt. Voor aanvullende zaken zoals een atlas of een rekenmachine? Het goede nieuws is, je bestelling wordt bij je thuis bezorgd.

Wanneer

Het is belangrijk dat je vóór woensdag 3 juli 2019 bestelt zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bovendien maak je dan ook nog kans op een iPad of een klasuitstap naar Planckendael!

Hoe

Ga vandaag nog naar http://www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kíes inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: 45VZT4Q2.

ls de boekenlijst van je school nog niet beschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een e-mail zodra je kunt bestellen.

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestel, dan is het zo geregeld.

Levering

Als je vóór woensdag 3 julí 2019 bestelt, levert lddink je bestelling in de periode van dinsdag 23 juli t/m woensdag 28 augustus2019. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Op vakantie

Je pakket wordt thuis bezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingenwaar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen. Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.

Hartelijke groeten,

Klantenservice lddink

 

 


 S. 761 Stedelijke Handelsschool Turnhout, Parklaan 52, 2300 TURNHOUT