Ben je op zoek naar een fijne school in het groen waar je veel kan sporten? Waar de leerkrachten en opvoeders dicht bij jou staan? Ben je ondernemend? Droom je van internationale ervaringen en een eigen zaak? Wil je graag meer weten over onze eigentijdse studierichtingen?

Kom langs op 12 maart en ontdek SHT op z’n best via een interactieve rondeleiding. Onze leerlingen van het 1e jaar gidsen de 5e- en 6e-jaars door onze campus en tonen alles wat onze school te bieden heeft. De rondleiding eindigt met een toffe quiz. De ouders krijgen intussen meer uitleg op een infobeurs en worden daarna ook rondgeleid door de school. We eindigen met een gezellige babbel met een drankje erbij. 6e-jaars kunnen zich dan ook aanmelden als nieuwe leerling.

De geplande info-avond gaat door om 18.30u.

De school zal alle gepaste maatregelen treffen conform de richtlijnen van de overheid.

Wij hopen u vanavond te begroeten.

De directie.

Wanneer?

12 maart 2020
vanaf 18u30

Waar?

SHT, Parklaan 52
in Turnhout

Voor wie?

Leerlingen van
het 5e en 6e
leerjaar en
hun ouders

Meer info?

sht@turnhout.be

Toch al benieuwd naar wat onze school te bieden heeft?
Klik snel door naar ons aanbod, en dan hopen we je te verwelkomen op het infomoment van 12 maart.