Ben jij op zoek naar een fijne school in het groen waar ondernemen en sport centraal staan? Op SHT voel jij je beslist goed in je vel. Kom onze school ontdekken tijdens een persoonlijk infomoment!

Je start het eerste jaar op je nieuwe school met een ontmoetingstweedaagse in de Hoge Rielen. Ook kies je tijdens de eerste schoolweken je eigen tutor, je persoonlijke coach. Zo vind je snel je plekje op je nieuwe school.

Ook kies je vier keer per schooljaar uit 6 keuzethema’s. We noemen ze onze smaakmakers. Zo ontdek jij jouw talenten en interesses en proef jij van wat jou te wachten staat in de 2e en 3e graad.

Eind december bespreken wij dan jouw vooruitgang en resultaten. Vanaf januari sluit jij voor Frans, wiskunde en Nederlands aan bij jouw niveaugroep. Is het te gemakkelijk? Wij dagen jou extra uit. Gaat het wat te snel? Wij ondersteunen jou. Via een aanbod van 14 uur op jouw maat blink jij nog meer uit en werk jij jouw mindere punten weg.

 

Bekijk de video voor een eerste indruk van deze opleidingen.

Wanneer?

Er zijn meerdere infomomenten mogelijk. Let op! Inschrijven is verplicht om social distancing te kunnen garanderen en je te matchen met de perfecte gids. Een gespecialiseerde vakleerkracht leidt je namelijk rond in onze school. Kies je persoonlijk infomoment via deze link: https://forms.gle/DKCSq9BYrRk3qZX1A

Waar?

  • SHT, Parklaan 52 in Turnhout

Voor wie?

Leerlingen van het 6e leerjaar en hun ouders/voogd

Meer info?

Alvast een sneak peek van wat er leeft op onze school?

Check onze Facebook-pagina
Volg ons Instagram-account @sportenhandelsschoolturnhout

Aanbod