2E GRAAD (3&4)

ASO

Sportwetenschappen

Sport of wetenschap?  Moeilijke keuze?  Dan is de richting sportwetenschappen jou op het lijf geschreven. Sportwetenschappen is ideaal voor wie houdt van een wetenschappelijk experiment,  voor wie nieuwsgierig, leergierig én sportief is.

Meer informatie

Economie

Ben jij cijfervaardig, kritisch en taalvaardig? Heb je interesse in de actualiteit en wil je begrijpen hoe onze economie werkt? Dan heb je de juiste talenten om te starten in Economie.

Meer informatie

TSO

Handel

Wil je het bedrijfsleven in?  Werk je graag met cijfers en heb je een groot inzichtelijk vermogen?   Werk je ook netjes, nauwkeurig en stipt? Ga je graag op bedrijfsbezoek?  Dan zit je goed in onze tweede graad Handel!

Meer informatie

Handel-Talen

Wil je het bedrijfsleven in?  Ben je communicatievaardig, netjes en leergierig?  Heb je een brede interesse voor vreemde talen? Ga je graag op bedrijfsbezoek? Dan zit je goed in onze tweede graad Handel-Talen.

Meer informatie

LOS

Sportievelingen, opgelet!  De richting LOS is op jouw getrainde lijf geschreven: een basispakket sport, een uur sportwetenschappen én 4 optie-uren.

Meer informatie

BSO

Kantoor

Heb jij een geweldig verkooppraatje in je mars?  Ben jij een administratief wonder?  Dan is onze richting Kantoor geknipt voor jou.

Meer informatie

Publiciteit en Etalage

Een geboren creatieveling als jij vindt zeker zijn/haar gading in onze tweede graad Publiciteit en Etalage.

Meer informatie