3E GRAAD (5&6)

ASO

Sportwetenschappen

Ben jij sportief, geïnteresseerd in wetenschappen én ook leergierig? Dan zit je goed in onze derde graad Sportwetenschappen.
In deze richting leer je op een gezonde manier sporten en bewegen en krijg je meer inzicht in het bewegingsmechanisme van het menselijk lichaam.

Meer informatie

Economie -Wiskunde

Ben je goed in abstract denken en wiskundig redeneren? Zie je een uitdaging in complexe problemen? Dan is Economie-Wiskunde een geschikte keuze voor jou.

Meer informatie

TSO

Marketing & Ondernemen

Een leerling in de derde graad Marketing & Ondernemen is flexibel, stressbestendig, ondernemend en een teamspeler.
Je krijgt een stevige bedrijfsgerichte vorming.

Meer informatie

Tourism, Organisation & Communication

In deze studierichting leer je om te reizen, maar reis je ook om te leren. Theorie en praktijk gaan hand in hand. De toeristische sector wordt in al zijn facetten getoetst, bestudeerd of uitgeprobeerd.

Meer informatie

IT & Netwerken

Zitten de bits en bytes je in het bloed? Probeerde je al een programma te schrijven of kon je uren zoeken naar dat éne foutje dat jouw pc lam legde? Bezoek je websites die je graag ook zelf zou willen kunnen maken?

Meer informatie

Accountancy & IT

Heb je een brede interesse voor bedrijfsgerichte vakken en aanleg voor logisch denken en wiskunde? Dan is Accountancy & IT jouw richting.

Meer informatie

Lichamelijke Opvoeding en Sport

Sport en wetenschappen vormen de twee pijlers van deze richting. Welke van de twee de meeste aandacht krijgt, kies je zelf.

Meer informatie

BSO

Retail Assistant

Goede commerciële medewerkers zijn de basis van elke sector. En die worden in deze richting opgeleid! Communicatievaardigheid, beleefdheid, creativiteit, flexibiliteit en ondernemerszin zijn niet weg te denken binnen deze opleiding.

Meer informatie

Office Assistant

Deze bedrijfsgerichte opleiding is zowel gevarieerd als praktisch. De sector van de internationale handel, het vervoer en aanverwante bedrijfstakken zijn voortdurend in beweging.

Meer informatie

Graphic Design & Publicity

De richting Publiciteit is er eentje voor de leergierige creatieveling. Het is een praktijkgerichte opleiding waarin je voorbereid wordt op een beroep in de grafische of publiciteitssector.

Meer informatie