Schoolboeken 2018-2019

Geachte ouder

 

Voor de schoolboeken die uw zoon of dochter het volgende schooljaar nodig zal hebben, werken wij samen met Iddink Boekenfondsservice. Zij leveren de door u bestelde schoolboeken aan huis. U kan de boeken vanaf 30 juni 2018 via de website www.iddink.be bestellen. Leerboeken kunnen worden gehuurd, wat het boekenpakket goedkoper maakt. Bij de bestelling ziet u online wat de kostprijs zal zijn.

Om toegang te hebben tot de boekenlijsten op www.iddink.be, dient u de juiste code van onze school te gebruiken.

Deze code en alle informatie die u nodig heeft om boeken te kunnen bestellen, vindt u hieronder.

U bent uiteraard vrij om een andere leverancier van schoolboeken te kiezen. Iddink Boekenfondsservice is slechts een boekhandelaar waar de school mee samenwerkt en die de huurformule aanbiedt.

Indien iets niet duidelijk is, mag u ons steeds telefonisch of via e-mail (saida.elminiti@turnhout.be) contacteren.

 

Hebt u problemen bij het online bestellen, kan u ook op de school terecht. Wij helpen u graag verder van 2 t/m 6 juli van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16 uur.

 

Met vriendelijke groeten

 

Danny Gladinez

directeur

 

--- De brief van Iddink ---

 

 

Bestelinformatie

 

Beste leerling,

Welkom bij Iddink! Iddink verzorgt de levering van je schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen, is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor aanvullende zaken zoals een atlas of rekenmachine? Het goede nieuws is, je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.

Wanneer
Het is belangrijk dat je vóór woensdag 4 juli 2018 bestelt, zodat je zeker weet dat je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bovendien maak je, als je op tijd bestelt, kans op een Ipad!

Hoe
Ga vandaag nog naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Schoolcode
Tijdens het bestellen wordt naar je schoolcode. Voor jouw school is deze 7XV63FV7.

Is de boekenlijst van je school nog niet bschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een e-mail zodra je kuntbestellen.

Akkoord
Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering
Als je vóór woensdag 4 juli 2018 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van zaterdag 28 juli t/m woensdag 29 augustus 2018. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering.

Op vakantie
Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten
Heb je en vraag. Kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

 

We wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.

Hartelijke groeten,

klantenservice Iddink

 


 S. 761 Stedelijke Handelsschool Turnhout, Parklaan 52, 2300 TURNHOUT