Studentenbedrijven

Studentenbedrijven 2012-2013 (klik op het logo voor meer informatie)

Justincase 6 Handel

Anno95 6 Handel

Exceptional 6 Handel

Anno95

Exceptional

Justincase

Wij zijn Sanne, Mauranne en Manon. Wij zijn 3 leerlingen uit 6 handel die het studentenbedrijf 'justincase' opgericht hebben. Wij verkopen pakketjes met artikelen die handig kunnen zijn op elk moment zoals mini-deo, kauwgom, pleister, verfrissingdoekjes, papieren zakdoekjes, etc.

De missie van ons bedrijf is dat 'justincase' ervoor zorgt dat iedereen altijd het juiste bij de hand heeft om zo eventuele ongemakken te voorkomen. Het welzijn van de klanten vinden wij een zeer belangrijk aspect en dit willen wij dan ook optimaliseren. Graag staan wij altijd ter beschikking van de klant.

Anno 95

Wij zijn Sam, Axel en Eli van 6 Handel en samen zijn wij Anno 95. We verkopen kwaliteitsvolle verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik (zeep, shampoo, gel …). Hopelijk zien we jullie snel op één van onze verkoopmomenten. YOUR HEALTH IS OUR CARE!!!!

Anno95

ExceptionalExceptional verkoopt make-up, zowel afzonderlijk als in pakketjes. Winst maken is geen prioriteit voor ons studentenbedrijf. Wij focussen ons meer op de tevredenheid van onze klanten. Ook willen we een steentje bijdragen aan het milieu, dit doen we door onze verpakking ecologisch te houden. Wij gebruiken namelijk make-uptasjes als verpakking zodat onze klanten geen plastiek of karton moeten weggooien. Onze producten (oogpotlood, mascara, oogschaduw, lipgloss, make-upremover en make-uptasje) zijn niet op dieren getest, dit is een belangrijk aspect voor ons.

Exceptional