Jieha

Jieha! in 4 Handel in 2011-2012

Jieha! staat voor Jong Initiatief voor Ethische Handel. Met Jieha! starten onze leerlingen een leeronderneming waarbij zij fairtradeproducten verkopen binnen de school ten voordele van een goed doel, namelijk een scholingsproject in Indonesië.

De leerlingen stellen een junior businessplan op, verdelen de taken van marktonderzoek, verzorgen de promotie en verkopen de producten. Eerst denken en dan effectief doen! Zo staan ze stil bij initiatief nemen, plannen maken, samenwerken in team, creatief zijn, verantwoordelijkheid opnemen,… en dit binnen het kader van eerlijke handel. Ondernemerszin houdt wel degelijk een maatschappelijk engagement in, met duurzame resultaten voor mens en milieu.

Team: ZALIG ZOET, zeg GOED tegen ZOET!
Het goederenassortiment van onze onderneming bestaat uit ontbijt- en geschenkplankjes,gezonde snacks en originele gadgets.

Team: BIOBAR,
Live the biolife!
Voor al uw snoep en schoolbenodigdheden!

Team: I-staR, kies voor fairtrade service!
Wij zorgen voor een aangename FAIRTRADE koffiepauze met heerlijke koffie, thee, chocolade, koekjes, …

Zalig Zoet

Biobar