Inspraak

Leerlingenraad (Lera)

In de leerlingenraad krijgen onze leerlingen de kans om het schoolleven mee vorm te geven en het beleid mee uit te tekenen.

De leerlingenraad vergadert tijdens de middag. De leerlingenraad is vertegenwoordigd in de schoolraad en het oudercomité.

Oudercomité

Het oudercomité vergadert regelmatig en houdt op die manier een vinger aan de pols binnen de school. Bovendien neemt het oudercomité diverse initiatieven en sponsort zij pedagogische uitstappen van onze leerlingen.

Schoolraad

De schoolraad is een advies- en overlegorgaan met betrekking tot de algemene organisatie en werking van de school. De raad bespreekt drie keer per schooljaar praktische onderwerpen.

Directieraad

De directieraad adviseert de directie in het schoolbeleid en komt tweewekelijks samen. Behalve de directieleden zijn de leden van deze raad verkozen door collega’s leerkrachten en opvoeders.