Een dagje SHT

Dagindeling

Het eerste lesblok verloopt van 8.25 uur tot 12.05 uur, inclusief een kwartiertje pauze om de batterijen weer op te laden.

Na de lunchpauze volgt het tweede lesblok, en wel van 12.55 uur tot 15.40 uur of 16.30 uur (afhankelijk van het lessenrooster). Ook dit namiddagblok wordt gebroken door een verkwikkende speeltijd.
Op woensdag eindigen alle lessen om 12.00 uur.

eerste bel!

tweede lesuur

derde lesuur

vierde lesuur

vijfde lesuur

zesde lesuur

zevende lesuur

(eventueel) achtste lesuur

Middagpauze

Bij de start van het schooljaar melden de ouders waar de leerlingen zullen lunchen. Wij vragen de ouders uitdrukkelijk om hun kind geen toestemming te geven om te eten op andere plaatsen dan thuis, bij familie of op school. Ouders kunnen het middagverblijf alleen wijzigen als ze dit uitvoerig motiveren. In de refter op school kunnen de leerlingen lunchen en een lekker drankje (water, chocomelk, Fristi, fruitsappen) drinken. In de winter kunnen zij ook warm water krijgen voor hun kopje thee of 'minute soup'. Onze Brooddoosbrigade vraagt nadrukkelijk dat leerlingen een brooddoos gebruiken en geen aluminiumfolie of andere verpakkingen gebruiken.

Studie

Op school is studiemogelijkheid van 15.40 uur tot 16.30 uur, op alle schooldagen, uitgezonderd op woensdagnamiddag. Tijdens de proefwerkenperiode is er steeds namiddagstudie. Daarvoor moeten de leerlingen zich op voorhand inschrijven.